Stagiaire fysiotherapie HBO

Janine, fysiotherapeut bij Lore

Ben jij onze nieuwe stagiaire fysiotherapie binnen Lore behandel- en expertisecentrum?

Wil jij binnen de gehandicaptenzorg ervaring opdoen bij het team fysiotherapie? Wil jij leren hoe je onze cliënten onderzoekt, behandelt en begeleidt vanuit de hulpvraag van de cliënt? Dan is deze stageplaats perfect geschikt voor jou!

Vakgroep paramedici

De focus van een fysiotherapeut ligt met name op het onderzoeken, behandelen en begeleiden van onze cliënten op basis van een diagnose en behandelaanvraag. Hierbij vertaal je de hulpvraag naar een concreet behandelplan zodat naasten (begeleiders, zorgcoördinatoren, cliëntvertegenwoordigers, familieleden en andere disciplines) de juiste voorlichting en advies krijgen én een bijdrage kunnen leveren aan de uitvoering van het behandelplan.

Daarnaast leer je onze cliënten (opnieuw) functies/vaardigheden voor het verbeteren van het zelfstandig functioneren. Je kunt kleine signalen oppikken, denken in kleine stapjes en verplaatsen in het welbevinden van de cliënten die je behandelt.

Wij bieden een stageplaats aan voor een fysiotherapeut in opleiding. Je bent voornamelijk werkzaam op Het Rijtven in Deurne met de cliëntendoelgroep van 0 tot 100 jaar met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking.

Zo maak jij het verschil

 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen en bent nieuwsgierig naar onze cliënten;
 • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals empathisch vermogen en pikt kleine signalen op;
 • Jij past je manier van communiceren (verbaal en non-verbaal) en je werkwijze aan op het niveau van onze cliënten en het systeem;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar zoekt ook de samenwerking op met collega’s.

Welke talenten wil je ontwikkelen?

 • Je wilt graag leren hoe je hulpvragen van cliënten en cliëntvertegenwoordiging kunt inventariseren en analyseren en op basis daarvan een advies uit kan brengen;
 • Je leert te functioneren als een professional (in een team) waarbij zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en visie op het vakgebied zichtbaar worden;
 • Je leert zelfstandig een behandel/begeleidingsplan op te stellen, uit te voeren middels het begeleiden van individuen en/of groepen en hiervan de voortgang en resultaten te evalueren;
 • Je leert mondeling en schriftelijk helder te rapporteren over bevindingen in een verslag dat getuigt van een doordachte visie, die in relatie staat tot de context van de organisatie en maatschappelijke actualiteit.

Welke talenten neem je mee?

 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
 • Je volgt een HBO opleiding in de richting fysiotherapie en zit in het 4e jaar;
 • Het is een pré als je in bezit bent van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

 • Een stageplaats vanaf januari 2022 voor minimaal 3 dagen per week (bij voorkeur voor de duur van een studiejaar), waarbij je in ieder geval op dinsdag werkzaam bent;
 • Een stagevergoeding conform cao Gehandicaptenzorg en daarnaast een reiskostenvergoeding;
 • Een stageplaats bij een marktgerichte organisatie met een duidelijke visie waarbij Loyaliteit, Ondernemerschap, Respect en Expertise de kernwaarden zijn.

Is je interesse gewekt?

Ben jij de stagiaire die enthousiast wordt van onze visie en onze stageplaats? Zie je het als een uitdaging om in onze dynamische omgeving stage te lopen waarbij het geluk van de cliënt voorop staat? Dan nodigen wij je uit om via de knop solliciteer je gegevens bij ons achter te laten.

Heb je inhoudelijke vragen? Jolijn van Hoeij (kinderfysiotherapeut) beantwoordt deze graag. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 30 31 30 58.

Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Isabelle Fokkens van Recruitment. Zij is bereikbaar op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend op het nummer 06 25 34 20 65.

Deze sluitingsdatum van deze procedure is 12 december 2021.

Solliciteren